Aanmelden start verkoop event

11 03 2022

Graag nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij het start verkoop evenement van fase 2a van woningbouwproject Nieuwe Rede. Op zaterdag 26 maart 2022 heten wij u dan ook graag welkom op de exacte locatie waar de woningen uit fase 2a komen te staan. 

Tijdens dit feestelijke evenement kunt u in alle rust de kavels bekijken, alle informatie op u in laten werken en bij goed weer plaatsnemen in uw toekomstige tuin om van de omgeving en het ongekende, weidse uitzicht te genieten. De aanwezige bar en koffiekar voorzien u graag van een hapje en een drankje.

De makelaar, aannemer en ontwikkelaar zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Na afloop overhandigen wij u graag onze stijlvolle brochure, zodat u thuis alles nog eens kunt nalezen en bekijken.

Via uw account kunt u zich aanmelden om bij het evenement aanwezig te zijn. Om ervoor te zorgen dat iedere geïnteresseerde voldoende ruimte en tijd heeft, hanteren wij tijdslots. Tijdens de aanmelding kiest u gemakkelijk het tijdstip van uw voorkeur.
 

Deel nieuwsbericht