Klik om de interactieve afbeelding te bekijken

Fase 2

Nu in verkoop

Fase 2 biedt een mooie variatie in woningtypen. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. Allemaal met een (optionele) eigen aanlegplaats. Van hieruit maakt u de mooiste vaartochten!

Planning

Volg hier de voortgang

Energieneutraal wonen

Energielabel A++++

In Nieuwe Rede woont u waterrijk, natuurrijk én duurzaam. Alle woningen zijn voorzien van gasloze installaties, waardoor ze een lage energiebehoefte hebben. Hiermee voldoen ze aan de eisen voor het hoogste energielabel A++++ en ENG (Energie Neutraal Gebouw). Lagere energielasten dus, met een hoog wooncomfort!

Bijkomend voordeel van het A++++ energielabel zijn de financieringsvoordelen: lagere rentetarieven en een hogere leencapaciteit (tot €50.000).

Energieneutraal wonen

Ligging

Tussen water en polder

Nieuwe Rede is gelegen op de grens van Noord- en Zuid-Holland. Bovenop een dijk, tussen de Ringvaart en de uitgestrekte polder. Een recept voor prachtige vergezichten én de mogelijkheid om vanuit huis de mooiste vaartochten te maken! Ook het bruisende stadsleven van de Randstad is vanuit hier nooit ver weg.

 

 

 

Levensloop bestendig

Beneden slapen

Als u eenmaal in Nieuwe Rede woont, wilt u nooit meer ergens anders wonen. Dan is het fijn dat u voor de toekomst kunt genieten van een gelijkvloerse woning met op de begane grond een slaap- en badkamer. Hierdoor kunt u nog vele jaren plezier hebben van uw woning op deze prachtige locatie! Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.