Klik om de interactieve afbeelding te bekijken

Unieke eigentijdse woningen

Nieuwe Rede is typisch een woonproject waar iedereen wil wonen. Vanwege de prachtige ligging en vanwege de comfortabele, karakteristieke woningen.

Gelegen op de dijk aan de rand van de eindeloze polder, zijn de woningen in Nieuwe Rede zó ontworpen dat zij onderdeel zijn van het landschap. Een laag, horizontaal silhouet geeft de woningen een lichte uitstraling. Dat zit onder meer in de combinatie van woningen met royale, flauw hellende kappen en woningen met vlakke daken. Ook de vanzelfsprekende ligging van terrassen en veranda's aan de belangrijke leefruimtes draagt bij aan de comfortabele sfeer. De woningen bieden daarnaast diverse mogelijkheden voor uitbreiding en voor een volledig woonprogramma op de begane grond.

Planning

Volg hier de voortgang

Fase 2

nu in verkoop

Fase 2 biedt een mooie variatie in woningtypen. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. Met vrijwel allemaal een eigen aanlegplaats.

Energieneutraal wonen

In nieuwe rede woont u waterrijk, natuurrijk en duurzaam

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een individuele bodemwarmtepomp met gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en CO2 meting, hoge isolatiewaarde en vloerverwarming en koeling.

Dankzij een extra goed geïsoleerde schil met o.a. triple glas en de aanwezigheid van een groot aantal zonnepanelen, zijn de woningen energieneutraal met energielabel A++++. Zo geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat terwijl uw energiekosten laag blijven.

Meer informatie of berekenen wat dit u aan energielasten scheelt? Klik hier.