Unieke eigentijdse woningen

Nieuwe Rede is typisch een woonproject waar iedereen wil wonen. Vanwege de prachtige ligging en vanwege de comfortabele, karakteristieke woningen.

Gelegen op de dijk aan de rand van de eindeloze polder, zijn de huizen in Nieuwe Rede zó ontworpen dat zij onderdeel zijn van het landschap. Een laag, horizontaal silhouet en twee tinten metselwerk, geven de huizen een lichte uitstraling. Elegante, hoge raamopeningen en een grote pui zorgen voor een mooi, weids uitzicht. Met een grote diversiteit aan karakteristieke en comfortabele huizen, is Nieuwe Rede een uniek woonproject op een geweldige locatie.

Planning

Volg hier de voortgang

13 woningen

Fase 1 100% verkocht

In de eerste fase worden 13 polderwoningen gerealiseerd, vrijstaand en twee-onder-een-kap. Met ruime, diepe tuinen op het westen, een ongekend vrij uitzicht over de polder en optioneel een aanlegplaats op loopafstand.

Fase 2

binnenkort in verkoop

De volgende fase biedt een mooie variatie in woningtypen. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. Met vrijwel allemaal een eigen aanlegplaats.

Duurzaam wonen

In nieuwe rede woont u waterrijk, natuurrijk en duurzaam

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een individuele bodemwarmtepomp met gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en co2 meting, hoge isolatiewaarde en vloerverwarming en koeling.

Ook is er vanwege de extra goed geïsoleerde schil met o.a. triple glas de mogelijkheid om met enkele zonnepanelen de woning een echt duurzaam karakter te geven.