Locatie

Nieuwe rede is als een groen dorp tussen steden. Hier ervaart u het ultieme watergevoel zonder ver verwijderd te zijn van het bruisende stadsleven.

Gelegen naast uitvalswegen, bent u in een halfuur in het centrum van Amsterdam, Den Haag of - dichterbij nog - Leiden, waar u geniet van een fijne mix van historie en cultuur. Zin in een dagje aan zee? Met de auto zijn de gezellige stranden van Noordwijk en Katwijk nooit ver weg. En met de nabijheid van Schiphol liggen ook verre bestemmingen binnen uw bereik.

Zorgeloos genieten

In een weidse omgeving

Thuis is een plek waar u volledig tot rust komt. Een plek waar u kunt ontspannen en energie opdoet voor een nieuwe dag. In Nieuwe Rede geniet u van de rust en ruimte van waterrijk wonen in een groene omgeving en toch dicht bij de stad. Nieuwe Rede is uw nieuwe thuishaven.

Leimuiden

Leimuiden is een modern dorp dat van alle gemakken is voorzien

Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden meer dan genoeg voorzieningen. Een geheel nieuwe brede school, winkels voor dagelijkse booschappen, horecagelegenheden en een bruisend sportleven, het ontbreekt u in Leimuiden aan niets.